Verwijderde klanten vind je onder Klanten -> Prullenbak. Sta je al in de klantenlijst, schakel dan over naar de weergave Prullenbak.
Houd er rekening mee dat verwijderen in stappen gaat: de eerste keer verwijderen archiveert een actieve klant, dus als een klant niet in de Prullenbak staat, kijk dan eerst in de weergave Archief.